web analytics
Gå till innehåll

Nya möjligheter

En ny dag med nya möjligheter. En orörd dag som man kan fylla med kärlek. Visst låter det bra?!

Idag ska jag fortsätta att packa. Det går undan här hemma. Vi vet inte vart vi ska ta vägen men jag tror att det ordnar sig till slut i alla fall. Det finns camping annars så ute på gatan kommer vi inte att stå. Det är huvudsaken.

Satt här och tänkte och försökte komma underfund med hur denna människa fungerar men jag kom inte fram till något. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå att hon kan så enkelt att slänga ut sina egna barnbarn. Jag är glad att jag inte förstår för det bevisar att jag är mänsklig. Två små oskyldiga barn som inte har gjort henne någonting.

Det är enbart mitt fel säger hon för hon har inte gjort någonting. Nähä...då är det ändå hon som kunde snacka så mycket skit om mig till för henne en vilt främmande människa. Jag kom från slummen. Pojkarna fick och ville jag inte ha. Jag skulle ha kallat henne för kärringjävel och jag skulle ha antastat henne. Inget av det är sant!

Hon kan gå med sitt skitsnack för egentligen rör det inte mig i ryggen. Jag vet vad som har hänt och jag vet vad jag har gjort, men jag kan fortfarande inte förstå hur hon kan slänga ut sina två barnbarn och sedan säga att det är inga problem. Hjärtlöst!

Hon säger att hon har visst accepterat mina barn. Är det därför som hon kallar dom för oäktingar?! Det bevisar hur kärleksfull hon egentligen är. Hon säger att jag har en giftigare tunga än den värsta giftorm. Förmodligen så är hon inte van vid att folk säger emot henne. Hon tror att alla som inget säger håller med henne. Kanske kan det bero på att de inte tycker att det är lönt?!

Ja ja...men så är det. Dagen i ära ska gå till att fortsätta packa. Det är rätt så skönt och få fort en massa som man inte behöver. Gamla leksaker som är uppslängda på vinden. En del slängs och en del läggs undan.

Ni får ha en bra dag och sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: