web analytics
Gå till innehåll

Nybliven mamma

Jag läste aftonbladet och hittade en artikel om en nybliven 7 barnsmamma. Hon är bara 27 år men har fått barn 6 och 7 nyligen. Tvillingar som föddes på olika dagar. Hon tyckte det var häftigt mennär jag väntade mina tvillingar så ville jag att de skulle födas på en o samma dag.

Varför vet jag inte egentligen, för det hade nog varit roligt för barnen o ha en egen födelsedag. Att bära två på en o samma gång var spännande. Speciellt när barnen var vakna och rörde på sig. Vilken känsla!

Vill ni läsa den nyblivna mammans blogg så tryck på HÄR.

Jag säger grattis till de nyfödda barnen!

Jag känner mig inte ok idag. Jag fryser. Ont i ryggen har jag, men det är kanske inte så konstigt. Skulle ha varit med i veckans novell som skulle publicerats i går men jag orkade inte. Så ni får vara utan mitt bidrag denna vecka. Det är inte så många som läser den iaf så den lär inte bli saknad ändå.

Jag har jobbat några timmar innan o ska snart ner igen. Gick hem för att vila ryggen. Har varit ute med hundarna en stund med. De behöver sina promenader. Iris är på väg till Fredriks bror så vi ska ha hundarna över helgen.

Robin var ju hemma i går från skolan men han kände sig bättre idag så han är i väg. Har en liten överraskning att berätta för honom senare idag. Jag vet att han kommer att bli glad. Återkommer till det lite senare.

Tvillingarna har utflykt med skolan idag så de skulle ha en liten fikakorg med sig. Stéphanie börjar bli stor. Man märker det på hennes klädval och sett, och framförallt av hennes intressen. Hon börjar utvecklas med och hennes humör är ibland som ett barns och ibland som en tonårings...*ler*...

Nu ska jag göra mig i ordning för att gå ner till jobbet igen. Ha en fortsatt fin dag.

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: