web analytics
Gå till innehåll

Nyckelbox kan vara svaret helt enkelt

Jag har städat hemma idag. Rensade undan en hel del faktiskt. Skönt och fått det gjort. Jag hittade ett par nycklar som jag inte vet vems det är eller vad dom går till. Får höra med resten av familjen. Vi har nyckelskåp men det är så litet så allt får ju inte plats där. Tänkte att det är dags att köpa ett nytt som är lite större och smidigare än det vi redan har. Man vill ju ha någon nytta av det då det ändå hänger på väggen.

NyckelboxVi hade en nyckelbox som vi hängde utanför dörren. I den la vi husnyckeln så på så sätt kunde alla i familjen komma in i huset utan att ha någon nyckel som de kunde göra av med. En sådan box kan jag verkligen rekommendera. Den var superbra. Eller är superbra rättare sagt. Jag tänkte jag ska införskaffa en ny sådan som är lite större än den vi hade innan. Just det här med att barnen slipper att bära nyckel med sig är suveränt. Vi har blivit av med många nycklar innan. Men sen vi bytte lås så och använde oss av en sådan box så har det varit bättre.

 

Hur är vädret hos er? Här regnar det för fullt. Kallt och grått är det. Jag ska lägga barnen nu och sedan blir det Robinson på TV. Ha en fin kväll.

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: