web analytics
Gå till innehåll

Nyfärgad och glad….men trött

Har varit inne i Kalmar idag med en väninna. Sen hem och lagade mat och nu sitter jag här mätt och trött. Det blir en tidig kväll för mig faktiskt. Jag har ont i mina leder. Mestadels i mina ben och min högra axel. Det ska bli skönt och få krypa ner under täcket faktiskt.

Hampus kom hem med lite matteläxa idag. Han hade blivit lite back så han skulle ta igen det.  Han satte sig ner i köket och gjorde 5 sidor matte på en kvart. Visst var han back några sidor men det tog inte så lång tid för honom att komma i kapp. Han är jätteduktig.

Pontus går på dagis och han har en bästa kompis där. Ja, eller två rättare sagt. De leker varje dag och det går inte en dag förrän man hör kompisarnas namn här hemma. De har gjort si och de har gjort så. När man tänker på barn som går på dagis så vet man att de har kompisar och så men något som man kanske inte alltid tänker på är hur relationer mellan barn börjar.

På ett dagis ska ju barnen leka med alla och det går det oxå men när det börjar bli bästa kompis redan i så här tidig ålder så finns ju önskan om att det faktiskt ska hålla.

Jag har färgat mitt hår. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Nu var det några dagar sedan som jag färgade det men det tog lite tid att vänja sig. Jag brukar ha mitt i rött och nu köpte jag en färg som var lite rödsvart. Men det blev lite rödsvart och lila. Det blev lite ovant men nu har jag vant mig och jag  gillar det faktiskt. Det händer inte ofta men idag ska jag bjuda på en bild på mig.

Ha en fin kväll!

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: