web analytics
Gå till innehåll

Nyttiga bars som ger dig energi

Sitter här och tar det lugnt. Jag blev lite glatt överraskad när jag mätte mig runt midjan. Lite mer än 20 cm har jag förlorat i omkrets. Det är så skönt. Jag har bestämt mig för att fortsätta att äta energybars till mellanmål. Det gjorde jag då jag skulle gå ner i vikt. Det hjälpte samt så är det ju faktiskt både gott och sunt.

Det bästa med bars är att de finns i olika smaker så det finns alltid en smak som passar alla. Jag älskar pekannöt så jag blev glad när jag hittade en energybar som dessutom är ekologisk och naturligt med en riklig smak av just pekannöt. Man kan få tag på energybars lite överallt men just nu så har sajten nu3.se en kampanj där man kan köpa 4 stycken nyttiga Paleo Crunch Bar för ett bra pris. De ger 36% rabatt nu så varför inte passa på?!

Hälsan är viktig att tänka på. Man måste vara försiktig idag och verkligen lyssna på sin kropp. Att leva hälsosamt ökar livskvalitén betydligt. Ibland när jag är sugen på något gott att äta så tar jag en bar i stället för godis. Det är nyttigare och mer hälsosamt. Jag ska fortsätta att köpa mina bars. Jag rekommenderar att du gör detsamma.

2 reaktioner på ”Nyttiga bars som ger dig energi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: