web analytics
Gå till innehåll

Oavsett storlek så blir det lite fel

Då var det kväll och jag har fått gjort lite nytta idag. Jag hittade en vinteroverall till Pontus som han kan ha i början av vintern men jag får nog inhandla en till som är ett nummer större. Pontus är i ett mellanläge kan man säga. 98 passar precis och 104 passar bättre. Tyvärr så hittar jag ingen som är just 104 utan det är antingen bara 98 eller 98/104. Skulle jag hitta en 110 så blir den för stor så oavsett hur jag gör så blir det antingen precis passande eller för stort. Jag tror jag satsar på lite större för han ska ju kunna ha en tjock tröja på sig med. Den som passar precis åker ju lätt upp i armarna med.

Jag har vikt tvätt idag och även fått in dom i skåpet. Helt otroligt vad flitig jag har varit idag. Jag skulle behövt göra mer men jag passade även på att mysa med stora dottern som var hemma idag från skolan. Hon har ont i halsen och har haft feber idag. Förmodligen förkylning. Alla är smått förkylda nu för tiden.

Nu börjar kvalet på Idol. Jag har bara sett två program och det var när de tog ut. Jag vet inte hur dessa sjunger så det ska bli intressant.

Jag fann några fina bilder i datorn från Kneippbyn när vi var på Gotland. Pontus är ute och glider lite.

Bilen måste ju full-tankas med 😉

Hampus har hunnit i kapp Stéphanie och Pontus

Benjamin väntar på bättre tider, eller så jäser han i solens glans bara (fast i skuggan 😉

André och Robin hittade en ödla

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Oavsett storlek så blir det lite fel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: