web analytics
Gå till innehåll

En tung offerkofta kan förstöra så mycket

Det finns många olika sorters människor i vår herres hage. Kanske behövs vi alla för att uppskatta andra. Som människa är det bra om man kan se både de dåliga egenskaperna som de bra. Jag kan se mina dåliga och de bra egenskaperna hos mig själv. Sen att andra kanske inte delar det med mig är en annan sak. En sak vet jag i alla fall. Människor kan kalla mig för mycket men någon offerkofta ser dom inte på mig i alla fall!

Det finns människor som visar sig vara snälla och omtänksamma när de i självaste verket är grundligt elaka. Det finns dom som faktiskt inte ser att de är elaka utan de tar på sig offerkoftan direkt och tycker synd om sig själv. Dessa människor har jag svårt för och de suddar jag ut ur mitt liv. De existerar inte ens. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag samtidigt tycker dom är intressanta. Jag vill veta hur en sådan människa tänker. Om den tänker överhuvudtaget. Har de något mål med sitt agerande? Ser de att de gör fel eller tror dom verkligen på att de är offer???

Tung offerkofta att bära

Att bära på en offerkofta måste vara jobbigt. Den ser inte sina egna fel eller deras handlingar. De känner bara det som den andra svarar på. Jag hoppas på att aldrig sjunka så lågt som dessa människor. De kan vara farliga ute i allmänheten. Vem vet vad de kan ta sig till?! Sådana människor ska inte få komma nära mina barn så länge jag kan hålla dom på avstånd.

En sådan människa skadar sina nära och kära men det finns konsekvenser med allt och i detta fallet är det att den får stå ensam kvar.  Jag tillåter inte att mina barn skadas. De ska inte få höra saker som inte är sanna. De ska inte behöva vara med om händelser som baseras på lögner!

Offerkofta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: