Gå till innehåll

Oj Vilken vecka.

Oj vilken vecka. Det är ett program som Aftonbladet sänder på deras sida. Jag brukar ibland gå in och kika och det kan ge en underhållning för stunden faktiskt. Jag ramlade över ett klipp med Maria Montazami där hon dansar med sin dotter. Jag vill inte påstå att Maria kan dansa men jag måste säga att jag bara älskar hennes personlighet. Hon är ju bara för härlig. Det är en människa som verkligen bjuder på sig själv. Man blir ju glad av att bara se henne.

Vi har ätit middag och ska snart gå med barnen till affären. Det är dags för godis 😉 Ni får ha en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: