web analytics
Gå till innehåll

Ojojoj…vilken dag!

Att ha aktiva småbarn i affären är ingen hit när de tror sig kunna göra det dom vill i stället för att lysa mamma. Vi gick till ICA och skulle handla. Där inne borde jag egentligen tagit varningen på allvar men det gjorde jag inte utan optimist som jag brukar vara så tänkte jag att det ordnar sig säkert. De kommer att gå fint för de vet att vi skulle köpa glass. De hade glömt bort glassen kan jag säga för det var lite streta emot när vi gick ut ur affären, men sedan gick de så fint så.

Jag lovade att köpa glass om de gick fint på Netto, dit vi var på väg och det skulle dom ju naturligtvis göra. Jag har idag fått bevis på att så som jag tycker är att gå fint tycker småbarnen inte att det är. De tror att man går fint i affären när man har tävling inne i butiken och drar av varandras mössor. De tror även att man kan slänga sig på golvet bara för att de tycker att det är roligt.

Jag påminde dom om vad som stod på spel. En härlig glass, men det hjälpe bara i den stunden. Det slutade med att vi gick till kassan med våra varor. Pontus höll jag i armen medan han försökte dra sig loss och Hampus hade Stéphanie. Pontus försökte ta sång lektioner där i kön för han tog höga C och tyckte att han var allmänt duktig. Jag stod kvar och var hur lugn som helst och förklarade för honom att det hjälpte inte med vad han än gjorde för kan man inte gå fint så är det handen som gäller.

Då ställer sig den lille skrutten och frågar: Får vi glass?

Mitt svar blev ett enkelt nej och en förklaring till till varför de inte fick glass. Det blev ett nytt C kan jag säga. Jag trodde inte att han hade så hög röst resurs faktiskt. Kanske blir han en operasångare när han blir stor?! 😉

Nu har jag haft barnen hemma hela dagen och de har blivit aktiverade men det är inte samma sak som på dagis. Där springer av sig hela dagen. Jag fick mitt straff nu bara för att jag höll dom hemma idag. Behöver jag berätta att det blir dagis i morgon? 😉

Fredrik slutar oem 20 min ca men så tar det lite tid att stänga och få in sakerna med. Han brukar vara hemma runt 17:30 ca. Vi ska äta mat och sedan blir det kväll. Barnen ska i säng som de brukar och förhoppningsvis vakna i morgon när jag väcker dom. Det var ju därför som de blev hemma idag. De var riktiga snus-grisar i morse och sov så att de inte visste var de hade gumpen.

Vad ska ni göra i kväll då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Ojojoj…vilken dag!

 1. Anonymous

  Verkar som du haft en hektisk dag! Men skönt ni kom hem till slut iaf ;).

  Här blir det bara lugnt ikväll för vår del. Hoppas er kväll blir bra 🙂 Kram nathalié

  Svara
 2. Anonymous

  SV Jag har testat de andra sorterna, men itne nyheterna ännu.. Men de andra var jättegoda :). Ska försöka köpa med mig kycklingen imorgon & bjuda på ett recept i bloggen som jag har på lut, hehe 🙂

  Kramis

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: