web analytics
Gå till innehåll

Öland spirar, kyrkan och badhuset

I lördags så gick vi ner en runda till stan. Det var ju Öland spirar. Vid 15:30 så var det folktomt i Borgholm. Så mycket spirade det hr. Vi gick i alla fall och tittade på gubbarna som Hampus och Pontus skola hade gjort. De var rätt så häftiga.

Öland spirar

Öland spirar

Öland spirar

Öland spirar

Dagen idag började i kyrkan. Småkillarna som går och pysslar i kyrkan en dag i veckan skulle vara där kl 9:30 och gudstjänsten började 10. Det var inte så mycket folk där idag vilket jag tyckte var konstigt men för mig gjorde det ingenting för vi fick bänken på tredje raden framifrån. Hampus tog upp kollekten och han var så duktig så. Det var nattvard med och jag gick fram som jag brukar göra för att ta emot det bröd som skulle förena oss med Jesus som prästen sa. Efteråt så tände jag ett ljus för min älskade pappa.

Under prästens predikan så kunde jag inte låta bli att tänka på en sak. De spelade en rollpjäs kan man säga. Det var ett samtal mellan en människa som bad en bön och Gud. Det gick ut på att personen gjorde som alla andra gjorde bara för att inte verka vara utanför. Hon hade samma åsikter som andra för att hon inte ville verka dum. Gud sa att hon skulle ha en egen åsikt Hon ska få säga vad hon tycker och tänker och hon ska få vara som den människa hon vill vara...men avslutar med orden: Gör som jag vill...

Jaha. Hur ska man tolka det då? Du får vara precis hur du vill vara och du får tycka precis som du vill bara du gör det på mitt sätt.

Ja...vad ska man säga Nu vet jag egentligen vad predikan gick ut på men förstår barnen det?

Efter kyrkan så blev det badhuset för hela slanten. Kyrkan hade avslutning och bjöd på korv med bröd. Det var gott kan jag säga. Barnen hade roligt och tänk er..även jag badade. Jag gik i och hade det roligt med barnen. Det blev både bubbelpoolen och bastun. Snacka om att vi var möra efteråt. Det var en mycket rolig dag. Robin och Tove med oxå med och det var extra roligt. Jag mår som bäst nr jag har barnen runtomkring mig. Robin fick vi dock tjata på att stanna kvar en liten stund till innan vi åkte hem 😉

Nedan är bilder från dagen.

Kyrkan

Hampus

Badhuset

Badhuset

Badhuset

Badhuset

Badhuset

Baadhuset

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: