web analytics
Gå till innehåll

Öland spirar

Ja denna dagen blev långt ifrån vad jag planerade. Ofta när det är så så är det oftast inte i positiv riktning, men det tycker jag definitivt att det var denna gång.

Det är Öland spirar och jag hade tänkt att vi skulle ta en tur på Öland för att se om det finns något att titta på, vilket jag redan visste egentligen att det fanns. Vi började på Handelsträdgården här i stan oh vi slutade där. Innan vi åkte dit så lämnade vi av småpojkarna hemma hos Hampus kompis. De ville leka en stund. När Fredrik var inom och lämnade pojkarna så kom han ut med en inbjudan. Vi var välkomna dit om en halvtimme för middag.

Vem säger nej till en inbjudan till middag? Vi åkte upp till handelsträdgården och gick därifrån med löjtnantshjärtan. En i rosa och en i vit. Sedan åkte vi tillbaka till småpojkarnas kompis. Det blev grillat i trädgården och vi pratade och hade hur trevligt som helst. Sedan gick vi in för att dricka kaffe och satt och pratade en bra stund. Sedan blev klockan mycket och vi fick gå hem. Småpojkarna stannade kvar en liten stund till. Sedan kom kompisen och hans pappa med dom hem.

Ja det har verkligen varit en trevlig dag. Här under är några bilder från dagen. Korten på blommorna är inte tagna från löjtnantshjärtan men det kommer ni att se 😉

Intressant?

1 reaktion på ”Öland spirar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: