web analytics
Gå till innehåll

Ölands djurpark till Kommissarie Späck

Tänkte inte skriva något inlägg idag, men sen kom jag på att jag hade lovat att skriva om gårdagen då vi var på Ölands djurpark. Ja jag tror inte någon hade saknat mitt inlägg men har jag lovat så har jag. Ska försöka o få ihop ett iaf. Är så trött så det blir sängen efter detta inlägg iaf.

Jag följde med Hampus o Pontus till Ölands djurpark. Tillsammans med dagbarnvårdarna, föräldrar + alla barnen åkte vi buss dit. Vädret var bra för det var inte för varmt o djuren var ute. T.o.m lejonen var ute vilket är första gången för mig.

När man stod där o beskådade de ståtliga djuren så hörde jag några andra (inte från vår grupp utan några helt utomstående) säga att lejonen var äckliga djur. Jag var glad över att inte mina barn var i närheten just då för man säger inte så om djur. Inte om så fina djur som lejon iaf. Jag hade på tungan att säga till dom att de inte var tvingade att titta på dom, men jag struntade i det.

Hampus blev förtjusta i zebrorna. Han stod o tittade på dom länge o väl. Tyckte förmodligen att det såg roligt ut med ränderna. Jag vet inte men kan tänka mig det. Är ju lite konstigt hur en "häst" kan vara randig.

När vi hade gått halva rundan och var på väg in mot tivolit...då kom regnet. Men det var inte så farligt utan det var rätt så skönt o gå i det. Det varade inte så länge heller. Barnen åkte karusell som bara den. Pontus gick ut från den ena bilen o satte sig i nästa. Han hade verkligen roligt.

Vi åkte en som gick lite fort, men de älskade den. Mer mer sa Pontus o Hampus sa att det var roligt. Jag tror de var fullt nöjda med sin dag på Ölands djurpark.Jag fotade så gott jag kunde. Jag tog inga risker för att få det perfekta kortet så ni får nöja er med det näst bästa 😉

Här kommer lite foton från dagen.

Idag har vi varit på bio med de två stora barnen. Vi såg Kommissarie Späck. Den var bra men jag hade trott den skulle vara snäppet bättre. Det är ingen film som man ser två ggr. Inte jag iaf. Barnen tyckte iaf att den var superbra o det är huvudsaken. Jag fick en ledig stund under tiden jag fick skratta o det är jag fullt nöjd med.

Ska lägga mig nu. Det kommer en morgondag med. En Fredag o den är efterlängtad! Min stora pojk slutar vårterminen i morgon, men de andra barnen slutar inte förrän nästa fredag.

Ha en fortsatt fin kväll. Själv ska jag natta kudden nu. God natt o sov gott!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

1 reaktion på ”Ölands djurpark till Kommissarie Späck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: