web analytics
Gå till innehåll

Torngård och Ölands Järnväg bland annat

Vilken fin dag vi har haft. Dagen började med att vi åkte ut till Torngård och hade en liten arbetsdag/familjedag. Fredrik och några till skulle klippa gräset där ute och jag plus några till målade det lilla huset som står där. Torngård heter stället där föreningen Ölands Järnväg har sitt bo kan man säga. Det är tänkt att de ska återskapa en liten del av järnvägen kan man säga.

Vi målade och klippte gräs halva dagen. Tiden sprang iväg. Det var riktigt trevligt och barnen hade roligt. Sen hade vi vädret med oss också. Solen sken. Det blåste lite grann men det var varma vindar.

Vi åkte hem flera timmar senare. Beatrice och Pontus till havet och kände på vattnet när vi kom hem. Det var rätt så skönt men det blev inget dopp. Jag hade bara shorts och linne på mig så doppet får bli en annan dag. Vi gick och handlade till maten som sedan gjorde i ordning. Åt den och sedan åkte vi upp till gravarna och satte blommor. Vattnade på pappas grav. Det var snustorrt.

Fredrik har jouren så vi tog bilen medan Tove, Nellie och Beatrice gick ner till ankdammen. Vi slöt upp där efter vi varit på gravarna. Vi matade ankorna och barnen lekte en stund. Även här gick tiden fort. När vi började att röra oss hemåt så hade det gått en timma.

Nu sitter jag här och ska faktiskt göra mig i ordning för sängen. Nu är man lagom trött. Jag lägger mig med ett leende på läpparna för det har varit en underbar dag. Saknar dock min äldsta dotter. Hon åkte ner till Skåne med Erica igår. hoppas de har roligt. André är med sin flickvän på Gotland. Pratade med honom innan och de hade fint väder även där.

En underbar dag går mot sitt slut. God natt och sov gott. Sköt om er <3

Torngård TorngårdAnkdammen AnkdammenLekplatsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: