web analytics
Gå till innehåll

Öm kropp är inget skönt

Jag har haft så ont i min rygg nu i flera dagar. I natt kunde jag knappt vända mig i sängen. Jag får försöka lyfta min egen kropp för att vända mig. Det var och är inte så enkelt. Men annars har jag sovit gott de timmar jag sov. Haft högt socker idag med men det är självförvållat. Jag däckade i alla fall och sov bort några timmar. Min kropp behövde det med. Nu sitter jag här ensam och vaktar kiosken men et gör inte mig någonting. Tove har varit här hela tiden idag så hon behöver en paus.

Småkillarna spelar och vart Stéphanie är just nu vet jag faktiskt inte. Robin är mitt uppe i en match och han hoppas naturligtvis på att vinna hela turneringen. Han är jätteduktig så det förvånar mig inte om han gör det.

Kaffet är en viktig dryck och den sitter jag och njuter av just nu. Ett måste för att försöka hålla sig vaken på kvällarna, men det har gått bra. Det är inte kväll nu men kaffe kan man ju dricka när som helst. Många kan inte dricka kaffe efter kl 15 men jag kan dricka det precis innan jag lägger mig för jag kan sova ändå...om jag inte har ont i min kropp.

Ikväll ska vi packa ihop det mesta för vi ska vara ute från skolan kl 10 i morgon. Det är rätt så skönt och slippa stress. Det är även skönt att få komma hem någorlunda för vi har mycket att göra hemma med.

Ikväll duschar jag barnen i alla fall så är det gjort. Ska själv slänga in mig i duschen och få lite varmt vatten på min ömma kropp. Det kan vara rätt så verkande det med.

Nu ska jag plocka undan lite. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: