web analytics
Gå till innehåll

Onödiga kommentarer

Har en sjuk Benjamin hemma idag. Han började frysa igår kväll och när vi tog tempen så visade den 38,6 så det blev panodil och sedan sängen. Idag är han hemma och är förkyld och febrig. Det är första gången i år som han är sjuk. Får hoppas han inte missar för mycket i skolan idag.

Satt och läste igenom frågorna som jag har fått på ask.fm den senaste tiden. Jag skaffade ask när min dotter blev trakasserad så i stället för att hon skulle bli bombaderad med skit så kunde de göra det på mig i stället. Det har varit rätt så lugnt där nu länge men för snart en månad sedan så har det ökat igen med konstiga frågor och påståenden.

Det senaste är att det skulle gått rykte om att jag är otrogen. Hur jag skulle hinna med det är för mig en gåta och sedan är det väl inte jag som ska få det i en kommentar kan jag tycka. Skulle det inte vara bättre att skicka den till min man då? Nu är det ju så att jag är inte otrogen. Skulle aldrig falla mig in o vara det. Jag har en man och det räcker för mig. Sen litar min man 100 % på mig och jag lika mycket på honom.

Dessa kommentarer är helt överflödiga. Varför ens lägga ner någon energi på dom? Har dom inte bättre för sig än att sitta på ask och skriva en massa onödiga påståenden till mig. Jag känner mig samtidigt lite smickrad för tänk att av all den tid de har lägger de på lilla mig ;:-) Det tackar jag för!

Nu blir det kaffe i den vanliga ordningen. Sen blir det stan för att ta ut lite mer alvedon. Benjamin behöver det och jag med. Har så ont i min axel igen. Funderar skarpt på att ta den kortisonspruta som jag blev erbjuden i våras. Jag hatar nålar så jag sa att jag skulle försöka in i det sista att vara utan den. Men jag får nog gå och ta den. Får se hur det blir.

Ni får ha en fin dag mina vänner. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: