web analytics
Gå till innehåll

Önskar er alla en God Jul

Vaknade tidigt i natt och kunde inte somna om så jag gick upp och fixade och donade lite. Ibland har jag svårt att ligga kvar när jag har vaknat. Det är skönt och sitta i det dunkla och lyssna på tystnaden. Om några timmar så är det full fart här hemma med både barn och barnbarn.

Jag kommer ha alla mina tre underbara barnbarn hemma under julafton. Bara det är en stor julklapp. Älskar att ha de små liven runt mig. Under julaftons dag så har vi datorförbud här hemma. Det ska vara en dag då vi umgås, pratar och spelar spel. Det är så mysigt tycker jag.

Mina tankar kommer gå till alla dom som sitter ensamma under julen. Det är så fruktansvärt hemskt att det ska finnas ensamma människor som inte har någon som hälsar på dom, inte ens under julhelgen. Inga släktingar som vill eller kan komma till dom. 

Jag är bortskämd som får ha min familj här hemma. Man ska vara glad för det och det är jag. Överlycklig faktiskt! Ni som känner mig vet att jag mår som bäst när jag har min stora familj här hemma. Då bryr jag mig inte om jag har ont i kroppen. 

Igår så gjorde flickorna julgodis. Fredrik slog in sina julklappar och jag jobbade en stund. Slog in de sista julklapparna och sedan spelade jag och mina döttrar Europaspelet. Under tiden vi spelade så gjorde Fredrik i ordning julskinkan som vi ska ha. Enligt vår tradition så tar vi alltid en macka med julskinka på. Så gott!

Ni får ha en underbar jul. Sköt om er och sänd gärna en tanke till alla dom som inte får den förmånen att fira med nära och kära. Jag vet att en tanke inte hjälper men det visar på medmänsklighet i alla fall. Jag hade önskat att ha ett ställe där ensamma människor kunde komma och vara tillsammans. Det hade varit härligt.

God Jul!

Julbock

38 reaktioner på ”Önskar er alla en God Jul

 1. Viktor

  Visst är det hemskt att det finns dom som är ensamma under julafton, utan egen vilja liksom! Att man inte har någon som hälsar på! Hemskt är det tyvärr! Jag hoppas du får en underbar jul! God jul till dig!

  Svara
 2. Madde

  Önskar er fantastisk jul, Känner precis som dig, att man kunde ha en lokal, där man kunde bjuda in alla ensamma så alla fick känna lite julstämning

  Svara
 3. Michelle

  Åh men så fint av dej att se barn barnen som en enda stor julklapp ❤️💕❄️🎄 god jul och väldigt bra de där att dator och skärmar är förbjudet på denna dag

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: