web analytics
Gå till innehåll

Ont ont ont

Vad jag har ont i min rygg! Jag har vikt kläder så det står mig upp i halsen. Jag har även tvättat två maskiner tvätt och torkat av köksgolvet samt hallen på nedre plan. Toaletten är storstädad och vi har ätit tacos till mat. Nu är jag som sagt slut!

Det var skönt och fått undan rentvätten iaf. De flesta av barnen har fått in dom i sina garderober men jag har de två små kvar men jag var tvungen att ta en paus med en kopp kaffe.

 Det är kallt och just nu skulle jag velat ligga i ett solarium och värma min frusna kropp, men sen förra året så har jag slutat att sola solarium. Jag följde en blogg där kvinnanbakom bloggen fick cancer på grund av solning och dog. Jag är en fegis så jag slutade då att sola solarium. Men jag vill hellre se mig som smart som låter bli.

Vi tittar just nu på melodifestivalen men gud vad dåliga de är nu för tiden. Jag tycker det har gått utför totalt med denna melodifestival.

Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: