web analytics
Gå till innehåll

Operationen närmar sig med stormsteg

Dagarna springer iväg. 26 dagar kvar tills jag ska opereras. Fick kallelsen i förrgår så nu börjar man bli lite nervös. Jag går här och diskuterar med mig själv. Ska jag göra den? Ja det är klart jag ska. Tänk om jag ångrar mig? Nej då. Tänk på allt jag kan göra sen som jag inte kan göra nu? Tänk om jag får en massa komplikationer? Men tänk att du har möjligheten att slippa alla följdsjukdomar som Diabetes kan ge. Jag kan ha turen att leva längre.

Ja så låter det ungefär när jag går här hemma. Ena stunden så vill jag och i nästa så vill jag dra mig ur. Men jag SKA genomföra den för jag har mycket att vinna. Med tanke på att pappa fick en Stroke när han var 68 år och mamma en hjärtinfarkt när hon var 52 år gammal. Jag är diabetiker och det ökar risken för att få dessa så jag har ju allt att vinna på det. Men jag är nervös.

I morgon ska jag åka in för att ta blodprover. Får inte äta eller dricka något innan så jag får ta med ett frukt som jag kan ta efteråt i alla fall. Jag brukar ju äta frukost så min mage kommer nog att säga ifrån.

Hur är vädret hos er? Här är det grått och kallt. Dagen innan i förrgår så var det fint. I förrgår regnade det. Natten till igår så hade det visst åksat. Jag vet inte för jag hörde ingenting. Jag sov som en stock. Igår var det fint väder och idag är det åter grått. Vi har varannan dags väder här i Borgholm.

Jag har så ont i min rygg idag. Det kan bero på att jag har städat ur alla skåp i vardagsrummet och i hallen. Jag sorterade bort och slängde och organiserade upp det jag skulle ha kvar. Det är skönt och fått det gjort. För lite sedan så tog jag köket så snart är jag klar p nedervåningen.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ha en fin dag mina vänner.

Publicerat den Kategorier Gastric Bypass

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.