web analytics
Gå till innehåll

Öppet hus

Idag har jag varit i Kalmar.....igen. Det känns som att jag bor där snart. Så mycket som jag är och kommer att vara i Kalmar nu har jag nog inte varit sammanlagt under de 9 år som vi har bott här. Det gick bra där inne i alla fall. Det blev en snabb visit för efter mötet så åkte vi hem igen. Då var det bara att göra middag. Det blev biff med potatis och gräddsås.

Hampus klass hade Öppet hus i skolan så vi alla åkte dit. Vi kikade runt på allt fint som Hampus och hans klasskamrater hade gjort. De är mycket duktiga och kreativa faktiskt. Det blev lite fika och sedan lite lek på skolgården.

Nu är vi hemma och bara sitter en stund. Snart är det dags att lägga barn. Det blir bara jag som sköter det då sambon är iväg på jobb...igen. Jag ska nog slänga mig i sängen för jag har lite ont i mitt huvud och jag är så trött. Det har varit en del nu den sista tiden som har tagit på mina extrakrafter. Jag har lärt mig en sak i alla fall. Jag ska aldrig mera låta någon utnyttja mig för egen vinning skull.

Ni får ha en fin kväll. Det ska jag försöka att ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: