web analytics
Gå till innehåll

Oro och fjärilar i magen

Vissa saker i ens liv kan man bara inte skriva om och i mitt fall så beror det på att det är andra människor som står i centrum för det. Allt handlar inte om mig och jag vill inte lämna ut någon annan här. Däremot så kan jag skriva om mina känslor. Kanske förstår ingen vad jag egentligen skriver om men vad ska man göra i en låst situation?!

Jag känner just nu en stor oro för ett barn som tror sig vara mer vuxen än vad personen egentligen är. Man försöker tänka relativt och logiskt men vad hjälper det när personen i fråga inte gör det. Farliga situationer kan dyka upp och det kan vara situationer som personen själv inte ser som farlig.

Fjärilar i magen. Det är vad jag har just nu. Det är bara en som kan stilla vingslagen och jag hoppas att personen i fråga gör det.

Det har varit en smått tuff dag och den går mot kvällningen. Ja vi är bara på eftermiddagen men min dag har varit rätt så lång så kvällen känns väldigt långt bort egentligen. Jag hoppas allt är till det normala innan jag lägger mig i alla fall.

Jag hämtade småpojkarna och jag lovade dom att vi skulle titta efter pärlor till dom, men det fanns bara dom vanliga tråkiga och pojkarna ville ha med figurer. Naturligtvis så hade dom inte det så jag får se om jag kan få tag på sådana. De tycker det är roligt att pärla.

Jag ska fixa lite kaffe. Ett måste om jag ska kunna hålla mig vaken resten av dagen. Ha en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Oro och fjärilar i magen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: