web analytics
Gå till innehåll

Oskyldigt kan bli skyldigt ibland

Jag läste på Wendela om sms som skickas till fel person. Det händer många och det har även hänt mig. Det kan vara pinsamt och man vet inte hur man ska förklara. De flesta ggr så skrattas det säkert bara över ett sådant sms som hamnar hos fel person men ibland så kan det bli lite allvarligare av det.

Jag själv råkade göra ett sådant misstag. Jag skulle skriva till en vän. En manlig vän. Han hette likadant som min dåvarandre sambo. Min sambo var avundsjuk av sig. MYCKET avundsjuk. Jag skrev mitt sms o skickade ivög det till fel man. I stället för att sända det till min vän så kom det alltså till min dåvarande sambo.

Jag skrattade först åt det, men när jag fick ett svar tillbaka o insåg det stora misstaget så skrattade jag inte mer. Jag fick veta hur stort mitt misstag var när han kom hem.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: