web analytics
Gå till innehåll

Otillräcklig och misslyckad

Ännu en sömnlös natt. Det är inte konstigt att man är trött om dagarna. Jag har inga planer alls för dagen. Ska ta den som den kommer. Är hos stora dottern och ska vara här till på onsdag. Jag behöver vila mitt huvud och slippa krav. Är jag hemma så känner jag att jag måste göra massor med saker och jag flyr undan tankarna istället för att låta dom komma och passera.

Ibland är det både svårt och jobbigt när tankarna kommer. Har ingen att ta upp dom med. Eller när känslorna virvlar omkring. Det hade varit skönt med en bollplank, men i och för sig...Jag har bloggen. Det är i den jag Ibland kan ventilera mina tankar och funderingar. Kan bli lite tjatigt kanske men det är så skönt att få ur sig det jag går och bär på. Dock så kan man inte skriva vad som helst. Ibland är ju andra människor involverade i mina tankar och funderingar och då är det svårt att skriva.

Just nu känner jag mig värdelös ärligt talat. Min terapeut frågade mig om jag hade självkritiska tankar. Tänkte då att Nej det tycker jag inte. Så fel jag hade. När jag började lista upp dom så blev det "några" rader. Oj då. Här märker man hur van man är vid hur man ser på sig själv på ett negativt sätt. Ibland känns mitt liv upp och ner. Jag kan bland annat känna mig förvirrad, missförstådd, otillräcklig och misslyckad. Inga roliga känslor direkt.

Jag kämpar med mig själv varje dag. Tröttheten som jag bär på är något jag inte kan vila bort. Inte enbart i alla fall. Jag behöver varva ner. Återhämtning är viktig men jag kommer inte riktigt dit. Det är därför jag har valt att vara hos stora dottern några dagar. Mitt huvud behöver vila, lugn och ro. Får jag det så kan jag kanske tackla alla tankar och funderingar som trillar över mig.

Nu ska jag försöka somna om. Ha det gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.