web analytics
Gå till innehåll

Otroligt, men sant trots allt.

Jag brukar titta på olika klipp på aftonbladet. Man får veta lite vad som händer i världen. Vissa saker är mycket intressanta medan andra är det inte. Man stöter inte bara på intressanta och ointressanta klipp utan även riktigt korkade. Det är inte klippen i sig som är korkade utan egentligen är det människorna som är med i programmet.

Ett klipp som jag trillade över var ett par som skulle gifta sig. De står på någon parkeringsplats och bruden och brudgummen står framför prästen. Helt plötsligt så tar bruden upp en mobiltelefon som hon hade mellan brösten. Hon läser ett sms och sedan skickar hon själv iväg ett.

Hur korkat är inte det? Den bruden hade jag bara gått ifrån på plats. När man väljer att svara på ett sms under prästens tal medan man ska gifta sig då har man inte något större intresse för sin blivande man eller fru. Att bara ha mobilen med sig under det tillfället är ju helt sanslöst! Vill du se klippet så finns det här.

Sedan pratades om Lena PH som står sexigt på scenen i Så mycket bättre. Varför kan jag ju undra. De har tyckt m innan att hon ålar sig på scen och ser sexig ut, men inte nu. Varför? Har hon nått en viss ålder eller är de trötta på hennes image? Sen förstår jag egentligen inte vad folket stör sig på för det klipp som de visade var inte så farliga. Hon har varit värre. Titta här om ni vill.

Folk stör sig på allt möjligt och tur är väl det. Hade man tyckt lika så hade det inte varit så roligt. Det hade inte blivit en dialog och inga diskussioner och debatter.

Barnen är iväg på skola och dagis och jag sitter här själv och njuter av lugnet. Ska snart till tvättstugan men jag ska ta en kopp kaffe till innan dess. Man får passa på medan man kan sitta ner i lugn och ro utan att man behöver springa iväg någonstans. Jag ska på samtal med idag men det är lite senare så jag hinner med lite innan dess. Ha en fin dag alla vänner. Sköt om er.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Otroligt, men sant trots allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: