web analytics
Gå till innehåll

Otroligt, men sant

Hur kan man utvisa en 91-årig kvinna som är dement och som har läkarintyg på att hon är sjuk. Samt att hon inte får lov att flyga vilket hon oxå har intyg på. Jag förstår inte hur man kan göra så mot andra människor. Kan de verkligen leva med samvetet om det skulle hända henne något?  Jag läste artiklarna häromdagen och jag hoppades på att hon skulle få stanna.

Stackars kvinna!

När vi gick upp i morse och jag skulle klä på Pontus så frågade han vart han skulle. Dagis svarade jag. Han suckar och säga: Det är dagis hela tiden. Jag vill inte till dagis.

Att han inte vill till dagis är på grund av tecknat på tv. Varje morgon ser han en stund på tecknat innan vi åker iväg och han kan ju missa något viktigt 😉 När vi väl sedan kommer till dagis så springer han in och jag får ibland kalla tillbaka honom när jag ska säga hej då. Rolig kille det där.

Alla är iväg iaf och jag är själv hemma. Ska snart ner till tvättstugan och sedan ska jag vika tvätt. Det blir väl en omgång med dammsugaren med idag. Ha en fin dag alla.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: