web analytics
Gå till innehåll

Ovan molnen finns det alltid en sol

Ett stort GRATTIS på födelsedagen min älskling. Må änglarna sjunga för dig där uppe ovan molnen. Jag är otroligt glad över att du har det bra där du är nu, men gudarna ska veta att jag saknar dig så det gör ont.

Då jag inte kan ringa dig så har jag tänt ett ljus för dig här hemma. Det står vid presenten som jag och Fredrik fick av dig på vårt bröllop: Ovan molnen finns det alltid en sol. Du är min sol på himlen Carina. Saknar och älskar dig <3

Ovan molnen finns det alltid en sol

Livet är inte rättvist. Jag vet att det inte är det men ibland önskar man att det var det mer än vad det är. Det finns människor som glider runt på en räkmacka hela livet och gör hemska saker med andra människor och djur. De lever och mår gott, men de människor som har haft det jobbigt med sig själv eller har sjukdomar som de inte kan besegra, de ska ryckas bort.

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

48 reaktioner på ”Ovan molnen finns det alltid en sol

 1. yasmine johansen

  så sant så tragiskt att det ofta är dom bästa som lämnar först. Har mist så många i cancer
  min sons pappa, ja och så många andra också. men skitstövlarna dom lever än - så orättvist
  önskar dig en fin dag

  Svara
 2. AyumuSWE

  Otroligt sorgligt att dom som beryder så mycket för en ryckts bort. :'( <3 Förra året 2 veckor efter min födelsedag så dog min kusin i cancer och var bara ett år yngre än mig.

  Svara
 3. kimmkimselius

  Så fint du skriver och vilken fin tavla. Ibland undrar jag om man omedvetet känner på sig hur det kommer att bli... <3 <3 <3
  Kram Kim

  Svara
  1. Lisa

   Tack så mycket <3
   Javisst är den fin. Jag har själv tänkt tanken många gånger faktiskt.
   Kram <3 <3 <3

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: