web analytics
Gå till innehåll

Ovanlig bordskavaljer

Jag vaknade i morse och var rätt så trött. Det är jag varje morgon iofs men i morse var jag extra trött. Man var ju ändå tvungen att gå upp. Några av barnen skulle till skolan och några skulle till dagis. Ja egentligen ska jag kanske skriva för jag behöll småpojkarna hemma idag. Pontus har hostat i natt så jag ville inte lämna honom idag. Han har varit pigg hela dagen dock men jag har dom hemma i morgon med.

Vi har varit hemma och bara myst, men när eftermiddagn kom så kände jag att jag måste ha lite frisk luft, Jag klädde på barnen varmt och gick ner till stan. Vi strandade på Kenneth på torget och tog en Frensh hot dog och lite pommes. Vi fick en fågel som bordskavaljer. Barnen tyckte fåglarna var roliga att titta på.

Sedan hämtade vi Benjamin och Beatrice på fritids och gick hemåt. På vägen så gick vi förbi en mur där det stack ut en gren. Grenar är verkligen starka av sig som kan gräva sig ur från muren på det sättet.

Nu är det en komedi på tv som jag ser på med ett halvt öga. Ska snart slänga mig i sängen för i morgon är det en ny dag. Ha en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Ovanlig bordskavaljer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: