web analytics
Gå till innehåll

På bättringsväg

Då har vi kommit in i november månad. Det närmar sig jul och det med stormsteg. Alla helgons afton har varit och detta året är första året som jag inte har gått till pappas grav för att tända ett ljus. Jag skäms. Men jag har legat dålig i förkylning. Utmattad var man innan så förkylningen gjorde ju inte tillståndet bättre. (Fick veta av en vänlig själ att alla helgons afton är kommande lördag. Tack för att du sa till ❤)

Det är i stort sett bara jag som går till graven förutom mina familj här hemma och övriga barn och barnbarn. Jag ska dit när jag har blivit bättre. Vill inte ut nu när jag mår som jag gör. Är rädd för att få lunginflammation. Men jag är på bättringsvägen nu i alla fall.

Jag hade egentligen terapi idag men fick skriva till min terapeut att jag blev hemma idag. Jag tar nya tag nästa måndag. Då borde jag vara på benen igen. Detta är faktiskt första gången som jag själv lämnar återbud och då har jag ändå gått på terapin sedan den 1:a juni 2020. Jag har skött mig med andra ord 😉

Jag tycker det är fruktansvärt jobbigt ibland och gå dit. Men jag gör det i alla fall. Jag vill gå dessutom. Ja hur går detta ihop? Jag sitter där och får ångest men jag vet att det kommer bli bättre. Jag vet att terapin fungerar då jag faktiskt gör framsteg.

Denna veckan har pojkarna höstlov. Vi har inget planerat utan vi kommer ta dagarna som dom kommer. Se lite film och bara umgås.

Jag hoppas att ni alla får en fin dag. Sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: