web analytics
Gå till innehåll

På väg hem

Sitter på bussen på väg hem. Har pratat med min samtalskontakt. Så skönt att ha henne att prata med. På vägen dit tänkte jag på vad jag skulle prata om. Fick inte fram något. När jag väl är där så pratar jag på. Man kan ta upp saker som man inte ens hade någon tanke på att man tänkte på.

Nu är jag på väg hem och jag är så kaffesugen, så det blir kaffe när jag väl kommer hem. Har tvätt som behövs vikas så jag har att göra med andra ord.

Ni får ha det så bra och sköt om er!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: