web analytics
Gå till innehåll

Panikattacker som lurar

Vaknade i morse vid 06-tiden. Då hade jag bara varit uppe en gång under natten. Var först ute för att få frukost. Fjärilarna i bröstkorgen hade redan kommit. Tog en kopp kaffe, en macka och lite yoghurt och gick tillbaka till mitt rum. Så nu sitter jag här i mörkret.

Fjärilarna är kvar och jag känner ångesten som sakta tar över min kropp. Var ute och tog en kopp kaffe och satte mig hos personalen en stund. En mycket liten stund. Inte ens fem minuter. Sedan gick jag tillbaka till mitt rum. Så det är alltså här jag är nu. Trött och sliten känner jag mig. Panikattacker lurar runt hörnan. Jag känner det. Andas in genom näsan och ut genom munnen. Långa djupa andetag.

Igår fick jag frågan om jag visste vad som utlöste attacken jag fick då. Nej jag kände bara fjärilarna komma och gå under dagen och efter kvällsfika så bara kom den. Jag hann inte ens dricka mitt kaffe.

Ska få akupunktur igen ikväll. Personalen frågade om jag ville ha den nu eller ikväll och jag valde kvällen. Det kan göra att jag kommer mer till ro för natten.

Detta var min morgon så här långt. Jag hoppas att ni alla får en fin dag.

2 reaktioner på ”Panikattacker som lurar

 1. Lise-Lotte

  Vet att det kan vara svårt att ta emot kramar när man mår så dåligt som du gör men jag provar att skicka en stor varm kram och klarar du av att ta emot den så gör de.

  Vet också att det är svårt att ta emot råd och tips man får när man mår dåligt, då är man så i sitt mående att det är svårt att känna och se något annat.

  De jag vill komma till de är att jag vet att andra fått hjälp med att lära sig hur man ska hantera när ångesten kommer och är där, hur man ska tänka eller vad det handlar.

  Jag själv kan inte men önskade att jag kunde.
  Om du orkar så prata med personalen om detta för dom borde väl kunna sånt här.

  Sköt om dig & låt dom inte skicka hem dig förtidigt, var kvar så länge du själv känner att du vill och behöver. <3 <3 <3

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: