Påskäggsmålning och Let´s Dance

Vi har påskpysslat idag. Äggen har fått nytt utseende. Det blev lite olika utseende på äggen. Kreativiteten tog fart. Det var roligt och få ha den lilla tiden med de barn som ville vara med och måla. Nu ligger äggen i kylen och väntar på att få kläckas i morgon.

Vi har varit ute hos min svärmor med en stund jag och Fredrik. Peter, Fredriks lillebror har kommit till ön så vi passade på och se hur det var med honom. Han bor i Malmö så det är inte så ofta vi träffar honom.

Annars har vi tagit det lugnt. Vi har sett på Let´s Dance och väntar in resultatet nu. Jag har hunnit och möta upp Stéphanie då hon kom med bussen. Hon har varit hos sin pojkvän som bor i Kalmar.

Jag hoppas ni har haft en fin dag. Jag önskar er alla en Glad Påsk!

Glad Påsk

Hr har vi mina skapelser. Jag och Fredrik som unga 😉

Glad påsk

Här har Fredrik varit kreativ 🙂

Glad Påsk

Beatrice är en duktig konstnär.

Glad Påsk

Hampus var både snabb och kreativ.

Glad Påsk

Pontus var kreativ och snabb.

Påsk

Här sitter Pontus och Beatrice

Påsk

Hampus är i full gång.

Påsk

Här sotter Fredrik och jag och målar för fullt 🙂

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.