web analytics
Gå till innehåll

Påskhelgen närmar sig

Bara i morgon med sen är det sovmorgon för mig och barnen. Jag längtar nog lika mycket som dom. Det är så skönt de dagarna som barnen inte ska till skolan för man har inte samma krav på sig. Vi kan ta dagarna som de kommer Mysa lite längre på kvällarna. Spela spel och göra det som faller oss in. Jag hoppas på fint väder så vi kan ta små promenader i skogen. Jag tror inte alla barnen är lika peppade på det som jag men jag får försöka och få dom att inse att vår natur är vacker och väntar bara på att få bli sedd...av oss 🙂

Ringde vårdcentralen idag. Det är dags för min årliga kontroll. Det är alltså dags för blodprovstagning bland annat. Inget roligt men det är ändå skönt och veta hur det är på papper. Jag hoppas mitt långtidssocker ser bättre ut än förra gången men det återstår att se. Hoppas kan man få göra i alla fall.

Farmen är slut så det är ingen TV för mig om kvällarna nu. Det finns ju inget att titta på. Sen är jag oftast för trött med för att sitta och titta på tv. Jag har tvättat någon maskin tvätt idag och fick hjälp av Stéphanie att vika tvätten. En längre tid nu har jag haft ont i min rygg. Det går från nacke och ner. Ena dagen kan det kännas mindre men nästa mycket mer. Jag hade önskat en enda dag då jag inte hade haft någon värk alls, men det är nog bara att drömma på om det.

Jag ska snart lägga mig i alla fall. Är trött fast jag vilade och råkade somna tidigare. Vårtröttheten har slagit sig fast. Ni får ha en fin kväll. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: