web analytics
Gå till innehåll

Paus i blogging

Jag har tappat suget på att blogga. För tillfället iaf. Jag vet inte vad jag ska skriva om: Vad som är intressant för andra att läsa om.

Kan ju berätta att jag var i kyrkan i morse iaf. Jag har inte varit i kyrkan så mycket som jag har varit på sista tiden, men det blir väl så när man har barn i kören. De är duktiga. Denna gången var den min äldsta dotter som sjöng med i kören.

Andra tjejen från vänster är min älskade dotter. De var så duktiga alla tjejerna men tyvärr så kunde jag inte vara med hela tiden. Jag hann o vara med o titta på dom en halvtimma sen fick jag gå ut med mina två minste som hade myror i byxorna. Iaf så kunde man tro det.

Sen har det inte hänt så mycket här hemma. För mig ska jag kanske tillägga. Fredrik har sysslat med lite av varje men jag har inte gjort så mycket. Jo jag har vikt en tvättkorg med tvätt och duschat fyra barn men det är oxå allt. Om man ska räkna bort handlingen och matlagningen.

Jag har varit hos pappa med en stund idag. Tog en fika med honom och pratade bort en stund. Han blir alltid lika glad att se mig. Så härligt, men jag blir lika glad över att se honom. Jag är så glad över att ha pappa så nära mig o då menar jag inte bara nära som i avstånd utan nära som i själ o hjärta.

Jag har två tävlingar i gång. Ni har väl inte missat dom?  Kan bli en perfekt julklapp till någon som du tycker om. Eller rent av till dig själv!

En hushållsprodukt är väl inte helt fel?! Var med och tävla här. Du får välja en av fyra produkter.
I den andra tävlingen kan du villa en helt underbar ring. Den är ställbar så den passar domflesta. Tävla här om den.

Nu ska jag försöka ta mig ur stolen här och gå o lägga mig i stället. En ny dag i morgon. Hoppas bara på att få sova denna natten som kommer för i natt blev det inte mycket av den varan. Har svårt för att somna ibland och när jag väl har gjort det så nog vaknar jag flera ggr innan morgonen kommer.

Önskar er alla en god natt. Jag läser mina goa vänners bloggar i morgon i stället. Natti natti.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: