web analytics
Gå till innehåll

Pedagogiska leksaker bland annat

Vi har tre stycken som snart fyller år. Först ut har vi Fredrik, sedan Stéphanie och till sist lilla Nellie. Jag ska in till Kalmar på onsdag för och se om jag kan hitta något till Fredrik. Till Stéphanie vet jag redan vad vi ska ge henne. Till Nellie blir det förmodligen kläder och leksaker. Det finns många pedagogiska pedagogiska leksaker som är bra för ett barn.

De lär sig en hel del på många leksaker faktiskt så det finns ju en tanke bakom varje lek egentligen. Sen ska ju leksaken gärna tåla en hel del med och det gör många med. Man ska bara hitta dom. Men visst kan man få tag på sådana. Barn är ju inte precis aktsamma när de slår runt med leksakerna. i alla fall inte Nellie 🙂

Hon har en del redan och hon tar gärna de färgglada sakerna. Hon känner och smakar och slår runt med dom. Hon har börjat gå längs bord och så med och då tar hon gärna med sig någon leksak och bankar lite med.

Färg och form brukar vara mycket populära och som sagt så lär sig barnen en hel del av dom. Jag har kvar leksaker sedan mina var barn och de är lika fina idag. Mina älskade brädan de skulle slå ner pinnar med en liten hammare. Sedan hade vi en sköldpadda som hade olika former på sig som var i olika färger med. När de tryckte på knapparna så lät den. Naturligtvis så var det olika ljud med.

Ja det finns en hel del att välja mellan och det är i och för sig bra för alla barn är ju olika. Jag får väl se vad jag hittar på till lilla Nellie. Nu ska jag ha en kopp kaffe. önskar er en fin dag!

Pedagogiska leksaker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: