web analytics
Gå till innehåll

Pendlande blodsocker

Äntligen fredag. Jag är så trött. Mitt socker har pendlat idag. Det sjönk till 3,3 o jag var tvungen att äta. När det är så lågt så blir jag darrig, kallsvettig och svag. Det tar en stund innan det går över. Sen när jag har ätit så höjs mitt blodsocker och det blir oftast rätt så högt. Det resulterar i att jag blir otroligt trött.

Jag har sovit bort flera timmar o nu sitter jag ute i det fina vädret o försöker vakna till. En hel dag till spillo för blodsockrets skull 🙁 Huvudvärken sitter i så det får bli Panodil.

Barnen är hämtade o de springer här och leker. Hampus ska på disco ikväll o tvillingarna ska gå efter hans disco. Det är en klass i 9:an som håller i det. Roligt för barnen att det händer något för dom i stan.

Min svärdotter blev 18 år häromdagen så jag ska göra något fint till henne. Vad vet jag inte än men det brukar ordna sig när jag väl sitter på plats med mina saker. Jag hoppas hon gick en fin födelsedag. Min son köpte en jättefin klocka till henne. De har varit tillsammans nu i 9 månader och fler lär det bli 🙂 De är så fina tillsammans.

Jag väntar in bästa vännen Maria. Vi ska ta en fika o prata bort lite tid. Ni får ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: