web analytics
Gå till innehåll

Pengar är inte allt

Tänk vad en trisslott kan ställa till med. En familj som en gång stod nära kan splittras bara för pengars skull. Den som värdesätter pengar mer än familj och vänskap vet inte vad äkta värde är. Pengarna från trisslotten kommer en dag att ta slut och då står personen kvar med skammen och det dåliga samvetet kvar.

Pengar är inte allt här i värden. Många svarar pengar när de får frågan om rikedom, men jag svarar familjen. Jag är en av de rikaste som finns på denna jord fast jag inte äger så mycket pengar. Jag har 7 underbara barn och en älskad sambo som står vid min sida oavsett vad som händer. Jag har tak över huvudet och jag har mat på bordet. I detta huset så ryms det kärlek och glädje och det kan inga pengar sätta sig upp mot.

Visst behöver man pengar för att kunna ha ett tak över huvudet och mat på bordet men man behöver inget överflöd för att vara lycklig!

Idag behöll jag Beatrice hemma. Hon var ju hemma i förrgår och dagen innan och gick till skolan i går. När jag kom till skolan på eftermiddagen så ville hon hem från fritis och det är ovanligt. Sedan när vi kom hem så sov hon bort flera timmar och vaknade med smått feber. Hon fick bli hemma idag och det blev hon så gladeligen. Det brukar hon inte bli så hon är verkligen dålig.

Mina planer för dagen är att ta ner all tvätt till tvättstugan och ställa i ordning pojkarnas rum på övre plan. Vad har ni för planer idag?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: