web analytics
Gå till innehåll

Pengarna rullar iväg

Jag hade planerat att ta hand om alla kläder vi har i hemmet. Sortera ut höstjackor och ta in vinterjackorna. Byta ut skorna och så vidare. Men vi tänkte bara sticka in en runda i till Kalmar först. Vi skulle inte ha så mycket men ändå blev vi 4000 kronor fattigare när vi kom hem. Otroligt vad pengarna kan rulla i väg.

Vi köpte skor till barnen. Vinterskorna från förra året är ett minne blott så det blev sprillans nya i år med. Har kvalitén på skorna blivit sämre med åren eller sliter barnen ut skorna mer nu än förr? Hur som helst så fick dom välja skor. Lika bra det så jag vet att de använder dom. Stéphanie fick faktiskt två par för hon brukar slita på skor. Nu har hon så det räcker i vinter iaf. Även jag för jag köpte ett par till mig själv med.

Vi handlade lite på City Gross. Det var där vi började egentligen. Vi tog fika där och handlade och sedan till stan för att köpa skorna. En tur till förmedlingscentralen blev det och sedan köpte jag pärlor på baronen i Kalmar. Innan vi åkte hem så for vi till ÖB och handlade lite där med. När vi kom hem var klockan redan 15:30. Vart har timmarna tagit vägen?

En snabb middag som blev potatismos med falukorv och ett halsband senare så sitter jag nu här och har inte gjort något åt kläderna som jag hade planerat. Fy på mig men jag får ta det i morgon. Halsbandet går i vitt och mörklila. Pärlorna är i vaxad glas och allt är nickel och bly fritt.

Jag ska ner till tvättstugan iaf så det blir lite nytta med här hemma idag. Önskar er alla en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Pengarna rullar iväg

  1. Lininski

    Själv ska jag ta mig en tripp till Ullared om en dryg vecka, dels för inköp av julklappar men även för att handla kläder till barnen. Miranda kan ju visserligen ärva storebrors gamla kläder men lite klänningar och rosafärgat vill jag nog ha till henne. Vad beträffar Elliott så börjar det mesta flagga på halv stång, fattar inte hur den ungen växer. 😉

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: