web analytics
Gå till innehåll

Pepparkakor

Då har denna dagen oxå snart gått. Pratat med stora sonen och det var trevligt. Jag har bakat lite med barnen idag med. Den sista pepparkaksdegen gick åt så nu har vi två stora korgar fulla med pepparkakor.

Jag var på samtal innan idag med och det gick bra. Det har alltså inte hänt så mycket. Jag är dock rätt så slut. Energin är borta och orken börjar tryta. Det har varit en hel del den sista tiden. En del kan jag inte skriva om men jag försöker skriva om mina känslor på bästa sätt iaf.

Det är inte lätt alltid att skriva för man när saker och ting sker som inte alltid rör mig då skriver inte jag om det, men det som hänt kan få mig att bli däckad och då är det svårt att förmedla det i text utan att gå över gränsen och skriva om andra.

Det är väl därför som det inte har hänt något speciellt idag för jag har inte orkat helt enkelt. Snart är det dags att få barnen i säng och sedan ska jag natta mig själv. Jag önskar er alla en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Pepparkakor

  1. mariellejohnsson

    Det där att veta vad man törs skriva är inte alltid så lätt. Ibland funderar även jag fast jag har en anonym blogg, men man vet aldrig säkert vilka som hittar dit alla fall.
    Härligt ser det ut med allt bak alla fall!
    🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: