web analytics
Gå till innehåll

Pernilla och Jessica till globen

Dags för andra chansen och jag hoppades verkligen inte att Pernilla Wahlgren blev en av dom som gick vidare.

Alcazar och Pauline tar sig till Globen tror aftonbladets läsare. Ja jag vet inte själv faktiskt. Jag hoppas som sagt inte på Pernilla iaf. Tycker hon kunde ha gått på sin brors bröllop i stället!

Första duellen var mellan Pain of salvation och Pernilla Wahlgren. Ärligt så tyckte jag att Pain of salvations låt var tråkig, men jämfört med Pernilla så var den kanonbra! Men tyvärr så blev det inte som jag ville utan Pernilla gick vidare!

Andra duellen var mellan Pauline och Crucified Barbara. Jag tycker inte hårdrock passar in i någon schlager festival men visst. Lordi var ju med ett år o vann hela skiten. Otroligt men sant. Jag hoppades naturligtvis på att Pauline skulle ta hem den andra duellen, men jag fick fel igen. Crucified Barbara gick vidare!

Tredje duellen var mellan Kalle Moraeus och Orsa spelmän och Neo och jag visste inte vem jag skulle hålla på för de var lika bra. Det blev iaf Kalle Moraeus och Orsa spelmän.

Fjärde duellen var mellan Alcazar och Jessica Andersson. Jag tycker inte om någon av dom egentligen, men de är duktiga artister. Går det i hop? Ja på ett sätt. Jag kan lyssna på dom men det är inga artister jag går o köper skivor av. Jessika har jag svårt för annars men jag hoppades faktiskt på henne i duellen och gissa om jag jublade när hon gick vidare!

I semifinalen tävlade Pernilla Wahlgren med Crucified Barbara och Kalle Moraeus och Orsa spelmän mot Jessika Andersson.

Jag hade två. Ja tre egentligen men Neo åkte ju ut. De som stod kvar som kvällens favorit var alltså dom som ska tävla mot varandra. Vilken otur!

Det innebar att det blev antingen Pernilla eller Crucified Barbara som tävlade mot varandra. Vilket val man fick då? Kräkvarning på dom båda! Eller fem ska jag kanske skriva.

Jag blev tvingad att heja på Pernilla. Hemska tanke men så var det. Jag hejade på henne. Hellre henne än hårdrockarna. Jag får väl tänka att låten var ju bra. Den hade bara varit bättre om någon annan hade sjungit den! Men man kan ju inte få allt!

Pep-talk på hög nivå!

Det blir en av dom jag ville iaf men det var pga att de tävlade mot varandra.

Pernilla och Jessica gick till globen. Ska bli roligt o se finalen för det var inte så många som var bra!

Dagens Nyheter - skånskan - expressen

Bildspecial

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

3 reaktioner på ”Pernilla och Jessica till globen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: