web analytics
Gå till innehåll

Personliga fototapeter

Vi har pratat om att ha en fototapet i vårt vardagsrum men det finns ju mängder att välja mellan. Jag vill ha någon som passar in både i vår personlighet och med möbler. Det är inte så lätt att välja något då vi faktiskt är 12 st i vårt hushåll. Alla har vi olika personligheter och stilar. Men kanske kan vi hitta en gemensam nämnare.

Själv älskar jag naturen. Det hade varit mysigt med ett vattenfall, eller en skog som bjuder på alla dess färger. Eller ett djur som springer i vildmarken. Kanske en öppen eld. Ja det finns många idéer. Idén med en öppen eld lockar mig. Det kan ge en varm känsla i rummet samtidigt som det är en fröjd för ögat. Fina färger som man blir varm utav. En tapet är som tavlor fast lite större.

Har man en tapet hämtad från verkligheten så inger det mer personligt tycker jag. Det finns mycket man kan göra av en tapet egentligen. Det är inte bara något som man fäster på väggen utan våderna talar för sig själv. Jag ska in och kika på pixers och se vad de har att erbjuda. Vad jag vet så har de en hel del att välja mellan.  Kanske kan jag hitta något som passar oss alla här hemma 🙂

 

Pixers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: