web analytics
Gå till innehåll

Personliga spännband till alla

Då har mer än halva denna veckan gått. Tiden går verkligen fort förbi. I förrgår var vi vid graven och idag så var planerna att gå till ankdammen men det ser ut som om det ska börja regna när som helst. Vi får se hur det blir under dagen. Jag planerar för fullt inför vår kommande semesterhelg. Det ska bli en överraskning för barnen. Jag hoppas på fint väder bara. Man vet ju aldrig hur vädret kommer bli för det lir sällan vad TV säger hur det ska bli.

Jag funderar på om vi ska ha cyklarna med oss när vi åker. Får se. Vi skulle behöva några spännband som håller cyklarna stilla och på plats men vi har inga. Man kan ju handla dom lite överallt men jag vill ha några som är slitstarka och som håller bra. Nu kan man köpa spännband som är personliga med. Det är lite häftigt. Gör man personliga spännband så kan ingen annan sno dom. Jo de kan men man lär ju känna igen dom om man ser dom.

Nu ska jag laga lite kaffe. Maria kommer hit en stund. Det blir lite kaffe innan hon drar iväg på lite semester. Hoppas hon och sina nära och kära får det riktigt skönt.

Ha en fin dag.

Spännband

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: