web analytics
Gå till innehåll

Pilla då

God morgon. Idag är det lördag och jag hade planerat ligga länge idag men barnen hade andra planer. Jag har morgonpigga tvillingar och de var uppe redan 07:30. Ont i ryggen har jag och mycket på grund av det kunde jag inte ligga kvar ändå.

Pontus är en rolig prick. Han "pillar" ju mage och det har han gjort sen han var bebis. I morse så förhandlade han med Fredrik. Pontus ville se film i vårt sovrum ( vi låg i sängen) och säger till Fredrik att han vill se på tv. Fredrik säger till honom att han sätter på tv:n om han får pilla magen.

Pontus tar en liten suck och säger: Pilla då.

Fredrik pillar mage och efter en stund säger Pontus: Så nu räcker det. Sedan sätter han sig för magen och hänger över mig så ingen kan komma åt magen.

Vilken pojk!

Fredrik jobbar och jag har barnen hemma. Vi tar det allmänt lugnt och det är rätt så skönt det med. Naturligtvis så har jag kaffet bredvid mig så jag försöker verkligen vakna till.

TIPS

Jag har små tips att delge till mina läsare. Tycker ni om böcker så passa på nu hos Bokia. De bjuder på all frakt fram till söndag och koden ni ska använda för det är TOPP100
Publicera inlägg
Kotteshoppen har en tävling nu i sin blogg. Vinsten är Bilar 2. TÄVLA HÄR

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: