web analytics
Gå till innehåll

Pizza, falafel och kebab

Det är verkligen vår i luften men det är kallt när vinden blåser. Igår fick jag gå till tandläkaren och blev av med en del pengar.Min kindtand delade sig mitt av när jag åt på en seg ferraribil (godis) så det blir att dra ut den. Igår tog dom den ena delen och nästa vecka åker den andra. Inget roligt men ett måste.

Idag gick vi till pizzaplaneten och tjockade oss lite. Vi tog upp två långbord men de hade fler så andra kunde sitta haha. Jag tog en falafelsallad medan de andra tog pizza och kebabtallrikar. Det var gott men man blev rätt så mätt. Jag kan ju inte äta så mycket numera.

Just nu sitter vi och tittar på Dokumentärren om Lasse Stefanz. Jag saknar Lasse Sigfridsson. Barnen är lagda och det ska jag själv göra när dokumentären är slut. Ha en fin kväll mina vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: