web analytics
Gå till innehåll

Planerad ekonomi är bäst

Hemkommen från  jobbet. Skönt och komma hemifrån en stund samt som det är skönt att komma hem igen. Vi satt och pratade allmänt om ekonomi, lån och resor. Hur vi kom in på det var att vi pratade om Lyxfällan. Det finns många som vill ta lån idag och många får inga på grund av olika orsaker. Vi pratade om vad man själv tar tar lån till och vad många andra kan tänka sig att låna pengar till.

Idag finns det hur många ställen som helst där man kan låna pengar och det ena stället är antingen dyrare eller billigare än andra. Det man ska ta en extra titt på är räntorna, på hur mycket de ligger på. Man vill ju inte betala en massor räntor och sitta fast i lånen hur länge som helst.

Många tar lån till semestrarna. Sen går de och betalar på lånen flera år efter de har varit iväg. Tänk att betala i flera år för en resa som varade i 7-14 dagar?! Hur roligt är det? Nej ska ni ta lån så tänk på hur mycket det skulle kosta dig i slutändan.

Det finns sajter på internet där man kan låna pengar (som tex http://www.xn--lnapengar-52a.biz/) så nu behöver man inte gå till banken alltid för att göra det. Visst kan det kännas bra, då man kan läsa igenom allt i lugn och ro. Det där med ekonomi är inte alltid så enkelt precis.

Vi planerar att åka iväg hela familjen på semester och det kräver sin planering. Inte bara resandet utan även ekonomiskt. man ska mer än bo så att säga. Man ska ha mat och kanske göra något roligt när man är iväg. Allt är inte gratis här i världen så pengar måste man ju ha. Eller vad säger du?

Vad ska ni hitta på när eran semester kommer?

Låna pengar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: