web analytics
Gå till innehåll

Pluras kök och färre kalorier

Det är snart dags för Pluras kök igen. Det är rätt så intressant då han har gäster med i programmet. Ska ni se det? Programmet börjar lördagen den 1 mars kl 21:30.


Då är det fem månader kvar tills jag ska gifta mig. Tiden går fort nu och den kommer nog gå fortare än vad man tror. Vi är mitt inne i februari. Om en månad så börjar våren framträda (förhoppningsvis). Jag har många planeringar igång. Det finns en hel det att göra. Inbjudningskorten är i alla fall klara. Nu är det bara resten kvar hahaha...

Jag har bokat mannen som ska underhålla oss resten av kvällen och jag har hittat den bröllopsklänning som jag vill ha, men jag vet inte hur jag ska få den rätt så att säga. Klänningen finns på Light in the box och de har mått i tum. Man kan räkna om det, jag vet men det finns bara från ett vis tum och jag behöver ha under det. Maten vi planerade så smått att ha har vi ändrat på. Det mest för att vi ska kunna njuta av maten som den är och inte för att den har hunnit bli kall.

Jag ska leta kläder till barnen med. Jag vill ju ha kläder som passar in och jag har ju en del att köpa kläder till. Det ska bli roligt att ta shoppingen en dag i sommar 🙂 Jag skulle vilja gå ner 18 kilo innan bröllopet men det kommer nog inte att gå. Jag tar ett steg i taget och några kilon i taget. Jag ska försöka göra av med mer kalorier om dagen än vad jag får i mig samtidigt så måste jag tänka på min diabetes.

Förutom planeringar så går vardagen som vanligt. Barnen är hemma denna veckan då de har sportlov. Det finns ingen snöflinga så långt ögat kan nå och för barnens skull så är det ju tråkigt. För min egen skull så är jag överlycklig. Solen skiner utanför men det är kallt. Jag och väninnan Maria pratade om att ta barnen till Leos Lekland en dag och det hade nog barnen tyckt var roligt. Får se i helgen hur det blir.

Nu ska jag fortsätta att vara med barnen. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: