web analytics
Gå till innehåll

Pocketmask och dess funktion

Tacka vet jag förr säger många och det är väl sant till en viss del. Men när det gäller sjukvården så säger jag Tacka vet jag framtiden. Tekniken har gått framåt och det rätt så bra och den fortsätter att gå framåt. Tänk  när en person hamnade i andnöd förr. Det var inte så mycket hjälpmedel då som man kunde ta till. Idag finns det ju det tack och lov.

Har ni hört talat Laerdal Pocket mask? en används numera av sjukpersonal världen över. Den har räddat många och den är enklare för den som hjälper med. Den här masken har en lågresistent backventil. För att beskydda livräddaren på bästa och överlägsna sätt så har den ett vattenavvisande filter som man använder för engångsbruk.

Man sätter masken över munnen på personen och då sluter den tätt kring livräddarens mun. Denna mask kan användas i kurser för hjärt och lungräddning. Masken innehåller ingen latex och engångsventilerna och filtren är utbytbara. En sådan här liten manick gör stor nytta och priset är inget att tala om. Den är billig och med tanke på vad den kan åstadkomma så är det värt det.

Pocketmask

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: