web analytics
Gå till innehåll

Politiker kom svävande från det blå

Vilken underbar dag vi har haft. Jag och flickorna gick ner till stan i förmiddags. Det var så skönt väder. Tittade lite i Kupan och på Tian. Sen såg vi vårt kommunalråd Ilko komma svävande i det blå från ett flygplan och landade på torget. Det var lite häftigt.

Borgholm fyller ju 200 år som stad och det ska firas i år. Vårt stadsmuseum ska visa upp bilder och lite annat smått och gott i sommar. Idag var det en liten rundvandring i huset och vi fick höra historien bakom det. Mycket intressant. Barnen tyckte kanske att det var lite långtråkigt.

Vi åkte hem. Jag och Stéphanie handlade lite glass, bananer, maränger och chokladsås. Vad det ska bli förstår nog de flesta. Gott blir det i alla fall. Det ska vi ha nu till Gladiatorerna.

Maten åt vi innan. Naturligtvis blev det påskmat. Otroligt gott men jag åt nog för mycket för jag fick lägga mig och vila ett tag. En Dumping kan man säga att det var. Nu mår jag bra. Barnen har letat upp sina påskägg. Även Fredrik. Själv sitter jag och njuter av mitt kaffe. Det blir inte så mycket godis för mig inte denna afton.

Jag hoppas ni alla har haft en lika fin dag som vi har haft. Önskar er en mysig och fin fortsättning på påskhelgen. Sköt om er älskade vänner <3

Påskkyckling

Äggmålning

Äggmålning

Påskafton

Glad Påsk

Påskafton

Svävande politiker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: