web analytics
Gå till innehåll

Pontus föddes i går

Idag har det varit en lite lat dag kan man säga. Det enda jag har fixat idag är lite tvätt. Sedan har jag gjort ett armband och ett halsband. Det ska bli till present båda två så än så länge lägger jag inte ut dom på bild. Jag gick och hämtade barnen idag och det var lika varmt idag som i helgen. Så skönt. Det finns mycket fina hlöst dagar med.

Igår när vi satt och tittade på tv så satt Pontus ihop kurad i soffan med en filt och han såg ut som en riddare. Det var nog det han försökte likna för han sa: Hej, jag är en riddare. Jag föddes idag. Hahahaha...han föddes idag. Ja som riddare isf.

Tvillingarna gick inte på fritids idag då de är lediga på tisdagar. Under tiden vi väntade på dom så lekte småpojkarna på lekplatsen på skolan. Tog några foton som ni kan se här under.

Fredrik är iväg på övning inom brandkåren och själv sitter jag här då barnen sitter och spelar. Ska dock snart göra i ordning dom för sängen. Sedan blir det en film för min del och sedan en tidig sänggående.  Ha en fin kväll.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: