web analytics
Gå till innehåll

Pontus första fotbollsmatch


Idag var min son på sin första fotbollsmatch och naturligtvis var vi och tittade. Vi hade kaffe med oss och tur var det för det var kyligt. Jag frös fast jag hade jacka. Pojkarna var jätteduktiga. Pontus spelade på plan den första matchen och stod som målvakt i den andra matchen.  De vann inte men de hade roligt i alla fall och det är det som är huvudsaken.

image
Här springer han mot målet.

image

När vi kom hem så höll André och Sandra på att städa för fullt. Så gulliga. Det var jättefint här hemma. Det är roligt och bli så överraskad när man kommer hem

Jag lagade maten idag. Det blev Schnitzel med pommes och potatis. Jag äter helst inte pommes så därför hade vi även potatis. Jag däckade efter maten kan jag säga. Jag blev så mätt och då är det ändå inte mycket jag får i mig. Nu ikväll hade Sandra och André bakat paj och kladdkaka.  Jag ska inte äta det egentligen men jag kunde inte låta bli.  Mitt socker steg till 14,7. Inte bra, men jag får dricka lite extra vatten.

Nu är det sängen som gäller för mig. God natt och sov gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: