web analytics
Gå till innehåll

Pontus hemma med huvudvärk

Jag har haft en Pontus hemma som vaknade med huvudvärk. Själv har jag frusit men det är ju inte så varmt i heller. Jo här inne men det räcker att man tittar ut så fryser man. Snö har vi inget tack och lov men vi har minusgrader. I fredags skulle Hampus varit hos ögonläkaren men optikern var dålig. Fick en ny tid i dag men optikern var fortfarande sjuk. Nu fick jag tid i morgon men jag får nog avboka den tiden då jag ska till vårdcentralen med Stéphanie. Så typiskt. Optikern är här i stan så jag får ju en ny tid fort men ändå.

Annars har det varit lugnt här hemma. Vi har bara varit och funnits till. Fick hem Minecraft på Xbox 360 och Pontus blev överlycklig. Ja Hampus med men Pontus skuttade nog lite mer och högre. De har haft det roligt nu en stund i alla fall. Själv ska jag lägga mig nu. Kanske läsa i min bok eller helt enkelt släcka mina blå för några timmar. Jag är rätt så trött nu. Vi tog en långpromenad på ca 50 minuter innan jag och Stéphanie. Det var skönt men det är kallt ute.

Ni får sova gott mina vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: