Gå till innehåll

Prenumerera på en blogg?

Varför ska man prenumerera på en blogg?

Ska och ska, det är såklart frivilligt men det finns flera anledningar till varför det är en god idé att prenumerera.

1. För sin egen del. Man samlar alla bloggar man gillar att följa på ett och samma ställe. Man får där en lista av alla nya inlägg som  skrivs och tycker man att något är intressant kan man klicka upp just det inlägget. På det här viset missar man inget och man slipper sitta och surfa runt till alla sina favoritsidor och "leta" efter uppdateringar.

2. För bloggarens skull. Även om man inte vill använda sig av Bloglovin så kan man ändå registrera sig och lägga till sina favoritbloggar för att visa dem sitt stöd. Ju fler prenumeranter desto högre hamnar bloggen i ranking tex och desto fler hittar till bloggen, en god cirkel så att säga.

Så vare sig du vill använda dig av Bloglovin eller inte så får du gärna lägga till min blogg där: 

Tryck på bilden nedanför isf 😉

Vill man inte använda sig av Bloglovin så finns det följaren. Den fungerar på samma sätt. Den visar en lista av användare som följer bloggen. Följaren ser när man har uppdaterat. Den har jag till höger här i bloggen.

Så! Tycker ni om min blogg så får ni gärna använda er av dessa tjänster.

Nu när jag har tiggt färdigt så kan jag berätta lite om min dag så här långt. Jag vaknade i morse och insåg att jag faktiskt hade sovit hela natten utan att vakna. Det tillhör ovanligheterna. Brukar alltid vakna någon gång under nattens gång. Varför sover man alltid som bäst när det är dags att stiga upp? Man kan vara vaken en stund men när man måste upp så inser man att det är just då man ligger som skönast!

Jag gick upp o stressade upp alla barnen. Yrvakna gick de upp och till sist fick jag i dom lite frukost med. Jag fick springa ner till tvättstugan för småkillarnas overaller låg i torktumlaren. Fick ju tvätta dom i all hast i går då de hade haft jätteroligt hos dagmamman. Hon hade många leriga vattenpölar som de var tvungna att utforska 😉

Vi har lämnat barnen hos dagmamman o skolan o om en halvtimma ska vi själva i väg till jobbet. Det går framåt med butiken. Skönt och framförallt roligt. I början trodde man att det skulle ta evigheter innan man skulle bli klar. Det var ju mycket som skulle göras, men vi börjar få ordning nu 😀

Vill påminna om mina tävlingar som jag har. Har en tävling där intimbutiken sponsrar.Klicka här för att komma till tävlingen. Sen har jag en tävling till där man kan vinna ett presentkort hos Okidoki barnkläder. Klicka här för att komma till tävlingen.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe o surfa runt bland lite bloggar. Ha en fin dag så hörs vi i kväll igen.

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

4 reaktioner på ”Prenumerera på en blogg?

 1. Erickah

  Hej!

  Tycker dina sidospalter är lite röriga. Det är svårt att se vad som är vad. Städa gärna upp litegrann så ska du se att du får in några fler besökare! 😀

  Svara
 2. Amanda

  Tack snälla för din fina kommentar i min blogg! Den värmde!
  Jag har suttit och tittat runt här inne hos dig nu en lång stund. Jag måste verkligen beundra dig som hinner med så mycket fast du har så många barn. jag tycker tiden knappt räcker till och jag har bara ett. 🙂
  Kommer absolut att titta in hit igen.
  Kram

  Svara
 3. Janeth

  Men HEJ igen!! Jag hade ju tappat bort dig igen :((
  Men som du säger, så är det ju väldigt braigt om man lägger till sina favoriter på bloglovin, så det ska jag göra nu 😉

  Sen när jag landar vid datorn ikväll så finns det ju massor att läsa hos dig....uppdatering 🙂

  Ha det gott!

  Svara
 4. Smulan

  Erickah. Jag håller på o ändra i min blogg. Har gjort en del och får fortsätta sen.

  Amanda. Tack så mycket. Du är så välkommen så. Har varit inne i din blogg med o jag kommer att fortsätta att läsa hos dig.
  Kram.

  Janeth. Roligt att du hittade hit igen 😀
  Har varit inne hos dig o kikat o jag kommer absolut att fortsätta kika in.

  Ha det gott!

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: